Vaksiner og forgiftning

To år etter svineinfluensaen og massevaksinering av nesten halvparten av Norges befolkning begynner det endelig å renne ut i media en belysning på de skadelige bivirkningene av denne vaksinen. Vi hører om barn som har fått alvorlige skader som narkolepsi, og som har mistet kraften i en eller flere muskelgrupper og som akutt faller i søvn nesten uansett hva de holder på med. Dette er likevel kun én av mange farlige bivirkninger som vaksiner kan ha.

Noen relevante avisartikler: 
Sunn fornuft viser at helse-ministeren tar feil
Jeg vil aldri bli den samme gutten igjen
Rapporterer ME etter svineinfluensavaksine
Helsedirektøren mener barna trolig ikke burde fått svineinfluensavaksinen
Håver inn milliarder på H1N1-vaksinering

Jeg vil gjerne bruke anledningen til å belyse og reflektere litt over dette med vaksiner, til informasjon for de som ikke er klar over den skjulte og mørke siden ved saken.

Vaksiner pleier vanligvis å inneholde meget helsefarlige og giftige stoffer, som tynt begrunnes med å liksom skulle fungere som midler for "konservering", "desinfisering" eller annet.

Utallige mennesker har fått redusert livskvalitet, sykdommer og alvorlige skader etter å ha tatt vaksiner. Svært få av disse som lider har fått erstatning.


For å ta svineinfluensavaksinen som et eksempel så inneholder den blandt annet kvikksølv, skvalen og formeldahyd!
  • Formeldahyd er et kjent sterkt kreftfremkallende stoff som kan forårsake allergiske reaksjoner.
  • Skvalen er i flere studier satt i sammenheng med gulfkrigsyndromet og en rekke autoimmune sykdommer som f.eks. den lammende sykdommen Guillain–Barré-syndrom.
  • Kvikksølv er den nest sterkeste nervegiften vi kjenner til og er kjent for å skade hjerne og nervesystem selv ved minimale mengder, og bidrar i stor grad til utviklingsskader hos barn (og spesielt foster, ettersom konsentrasjonen av kvikksølv er 1,7 ganger høyere der enn i morens blod).
Det er den totale mengden av kvikksølv som til slutt vil gi et menneske sykdom. Hvert menneske har individuelle grenser for hvor mye kvikksølv vi tåler. Det finnes kvikksølveksponering fra vaksiner, amalgam, mat og miljøet. Ingen har oversikt over grensene for hvor mye vi tåler. Dette innrømmer også mange forskere verden over, som støtter konklusjonen at det ikke finnes noen trygg, nedre grense for kvikksølveksponering. Kvikksølv i vaksiner har vært koblet til alvorlige sykdommer som autisme og MS, samt ført til smerter, lammelser, muskelsvakhet, redusert IQ, redusert finmotorikk, senere utvikling, dårligere hukommelse og konsentrasjonsvansker.

Det finnes også andre skadelige og giftige stoffer som puttes i vaksiner, uten at jeg skal gå videre inn på det her.

Legemiddelindustrien prøver også selvsagt å beskytte produktet sitt ved å komme med villedende uttalelser og feilaktige sammenligninger i et forsøk på å bagatellisere og direkte avfeie skadevirkningene.

Man kan kanskje undre seg over hvorfor legemiddelindustrien velger å putte giftige og helseskadelige stoffer i vaksiner. Uansett hvilket argument de selv kommer med, så kan man spørre seg selv om de egnetlig bryr seg om folk sin helse, noe som er sterkt tvilsomt og kun en fasade for hva de virkelig bryr seg mest om; nemlig penger!

Desto svakere og sykere vi blir, desto mer vil legemiddelindustrien tjene på å selge oss avhengighetsdannende "medikamenter" og smertestillende som egentlig ikke løser helseproblemene våre. Dette holder profitten og inntektene i økende grad gående.

I tilfellet med svineinfluensaen ble det lansert en massiv kampanje for å skremme det norske folk til å ta vaksinene som legemiddelindustrien hadde solgt til staten for 650 millioner kr (pluss rundt 150 millioner kr for logistikk og annet), som folket selv har måttet betale regningen på!

Uten å trekke noen konklusjoner vil jeg gjerne påpeke en annen mørk mulighet rundt hvorfor noen skulle ville utøve systematisk forgiftning av befolkningen. Dersom en liten gruppe med maktsyke mennesker skulle ønske å kontrollere oss andre så ville de helt klart hatt store fordeler av at vi hadde vært generelt svake, syke, og med redusert evne til å tekte og handle selv.

Eksempler på dette kan man se gjenspeiles i feks. hvordan Nazi-Tyskland forsket på og konkluderte med at fluor i drikkevannet gjorde mennesker mer medgjørlige og samarbeidsvillige.

Et annet godt argument for å unngå vaksiner er at det ikke ligger tilrette noen vitenskapelige studier på at vaksiner egentlig fungerer! Svineinfluensaen var også, til tross for mye negativ propaganda, svakere enn en vanlig normal influensa.

Jeg tror likevel at folk begynner å miste mer og mer tiltro og tillit til myndighetene som en slags enhet som ivaretar folkets interesser og eget beste, og ser at de ofte tjener helt andre spesialinteresser (som har ligget og operert i det skjulte). Folk må våkne opp, tenke selv og stille spørsmål ved ting, og aldri akseptere noe blindt "ovenfra". Det er vi, folket, som har den egentlige makten; vi må bare innse det. Vi har ansvaret for å opplyse og hjelpe hverandre.

Les mer nyttig informasjon om vaksiner her:

Litt humor:




10 kommentarer:

Fru Isbjørn sa...

Den videoen says it all, selv for de som "vet alt" om vaksiner.

Kanskje noe for deg, endeløse mengder av info om "suppressed inventions": Rexresearch.com

Alvevenn sa...

Takk for tips! :)

Creepershop sa...

Vaksiner er hovedårsaken til at vår forventede levealder har økt med over 40 år i gjennomsnitt de siste hundre årene. Men det blir man vel sensurert for å påpeke, vil jeg tro...

Anonym sa...

Til de som faktisk er litt kritiske:
http://tjomlid.com/2012/02/17/svineinfluensa-noen-tanker-om-massevaksinasjonen/

Alvevenn sa...

Det er forståelig at noen synes denne informasjonen er forstyrrende, og at de ikke vil vedkjenne seg den eller ta den i betraktning fordi det innebærerer en trussel mot deres innlærte identitet og tillitsforhold. For noen kan det bli en sak av stolthet, hvor de ikke kan innrømme å ha tatt feil hele livet, fordi det vil føles som et nederlag.. og innebærer for store omveltninger. De tør ikke tenke tanken å ha myndigheter eller legemiddelindustrien som mulige "fiender", og vil helst forbli innenfor komfort-sonen sin, hvor de tror at alle autoriteter er oppriktige og velmenende (og spesielt om det spilles på nasjonal identitet).

Hvordan kan vaksiner være hovedårsaken til 40 års økt levealder når det ikke en gang foreligger noen vitenskapelige studier som viser til at disse vaksinene egentlig fungerer? Prøv å press legen din til å oppgi dokumentert bevis på at vaksinen virker og er effektive til å forhindre sykdom, så vil du finne ut at legen ikke kan gi deg dette. Pass også på å få se en komplett innholdsliste på hva vaksinen egentlig inneholder, så kan du bedømme selv om du har lyst å putte dette i kroppen din i tro om at det forlenger levetiden din.

Anonym sa...

Alvevenn: Les bloggen til Tjomlid, tenk litt...så leser du den en gang til.

At du nekter på at vaksiner funker er helt på trynet. Hvor mange eksempler av for eksempel tub og polio finner du i den vestlige verden i forhold til for 50-60 år siden. Hva tror -du- dette skyldes?

Creepershop sa...

Alvevenn: Øh, selv til konspirasjonsteori å være, er det ikke særlig mye sprit i denne.

Jeg går ikke rundt og mener legemiddelindustrien er uten problemer. Vaksiner er dog forholdsvis standardiserte, samtidig er legemiddelindustrien den mest regulerte virksomheten i verden. For å få godkjent ett medikament for salg kreves det år med forskning.

Årsaken til at vaksiner kan utgis langt raskere en dette, er at vaksiner stort sett inneholder det samme, og jeg er godt kjent med innholdet i disse. Det har omtrent vært det samme siden de første vaksinene kom, med unntak at de faktisk er gjort tryggere. Det eneste som skiller vaksiner fra hverandre, er i all hovedsak det innaktive viruset, bærestoffene er standardiserte.

Mitt hovedproblem med legemiddelindustrien, er at de besitter svært mange patenter på medisiner som de tjener mye penger på, samtidig som disse medisinene kunne ha hjulpet langt fler om inntjening ikke var det viktigste formålet. HIV og AIDS-epededemien i Afrika kunne i langt større grad blitt holdt i sjakk, om legemiddelfirmaene ikke var grådige. Samtidig er det også en klar tendens til å lage medisiner for sykdommer som gjør sykdommen mulig å leve med, fremfor å finne kurer. Det er mer økonomisk lønnsomt å gjøre forbruker avhengig av medisin, en å kurere vedkommende. Men igjen vil jeg understreke at legemiddelindustrien er ekstremt strengt regulert.

Det er ironisk at du så bastant påstår at vaksiner mangler dokumentasjon, når du samtidig kommenterer like etter å ha fått tilgang på en av de best dokumenterte bloggene i Norge, under ett blogginnlegg som dette, som er totalt blottet for kildereferanser fra uavhengige kilder, som i tillegg lenker til "vaksine-aksjonen", som har hatt tydelig tilknyttning til dokumentert livsfarlig alternativ medisin (sølvvann).

Helsefordelen ved vaksiner er vel en av de best dokumenterte fordelene vi kjenner, og har lang historie. Jeg opplever også at det ikke er behov for mer en å vise til tjomlid over her.

Anonym sa...

Bare en liten tilleggsopplysning som kan være verd å ta med seg som er veldig relatert til denne saken: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5669&MainLeft_5669=5544:100861::0:5667:2:::0:0

...ikke at jeg forventer at dere gidder lese det, dog. De er jo selvfølgelig kjøpt og betalt av "big pharma" som dere kaller dem...

Alvevenn sa...

Har lest blogginnlegget nå som dere anbefalte, og det er jo interessant å se det som legges fram der.

Det er jo ikke uten grunn at folk tviler på influensavaksinen når så mange av de som tok den likevel fikk influensa.

Turnuslege Joakim Øien Iversen om Cochrane-reviewet:

"Følgende gjelder bare for friske voksne mellom 18 og 65 år:
30% av uvaksinerte får influensaliknende symptomer mot 24% av vaksinerte. Det er en 6% absolutt risikoreduksjon, 20% relativ risikoreduksjon. Altså 6% slipper influensaliknende sykdom, hvilket svarer til en reduksjon på 20%. Det betyr at 17 må ta vaksinen for at 1 skal unngå å få influensaliknende sykdom. Bare en liten andel av influensaliknende sykdom skyldes influensavirus. Vanligvis vil 2 av 100 uvaksinerte og 1 av 100 vaksinerte få influensa (pga influensavirus). Det er en 1% absolutt risikoreduksjon, 50% relativ risikoreduksjon. Man må dermed vaksinere 100 personer for å hindre at 1 person får influensa. Sånn sett 99:1 odds for at man ikke vil ha nytte av den. Derimot er det (ifølge Felleskatalogen) mer enn 10% sannsynlighet for å få bivirkninger som muskelsmerter, hodepine, tretthet og sykdomsfølelse av vaksinen. 2,5 av 1000 vaksinerte vil få både influensaliknende sykdom og bivirkninger av vaksinen. Resultatene av vaksinering er litt bedre når forekomsten av influensa er høyere og når vaksinen matcher bedre, men som oftest er det jo ikke slik. Vaksinering reduserer uansett ikke antall fraværsdager på jobb eller antall sykehusinnleggelser. For 100 år siden var influensa en farlig sykdom med høy dødelighet, men slik er det ikke lenger (og det skyldes åpenbart ikke influensavaksinering)."

Uansett, jeg er fortsatt veldig skeptisk til giftstoffene som kan bli puttet i vaksiner og bagatelliseringen av disse, og tror ikke det er nødvendig å ha så farlige stoffer i vaksiner om man først skal lage dem.

Fra vaksineaksjon.no:
"Organisk kvikksølv er den mest giftige formen for kvikksølv. Organisk kvikksølv, som benyttes som vaksinekvikksølv i form av thimerosal/tiomersal, er eksponensielt mer giftig enn uorganisk kvikksølv, fordi det veldig lett binder seg til menneskelig vev, bl.a. i hjerne og lever."

En må også regne med at organisk kvikksølv som blir injisert rett inn i vevet/blodet er noe annet enn om uorganisk kvikksølv skulle passere gjennom fordøyelsen sammen med maten, både med tanke på opptak, (skade)virkning og avgiftningsegenskaper.

De oppgir også referanser på sin infoside om kvikksølv: http://vaksineaksjon.no/index.php?option=com_content&view=article&id=43. Har dere lest alt dette med et åpent sinn?

Det er bra å stille spørsmål om vaksineaksjon.no kan ha et plot for å markedsføre produkter som ionisert sølvvann og MMS, men jeg fant ingen treff på dette eller lenke til Dreyers nettbutikk Altshop da jeg søkte på domenet.

Det er alltid interessant å ta i betraktning hvilke økonomiske interesser som finansierer studier og dokumentasjon og følge "pengestrømmen", selv om det kanskje ikke alltid er så enkelt eller tilgjengelig for vanlige folk å grave frem.

Er nok best om vi ikke trekker noen konklusjoner enda, tror jeg. Dette med vaksiner og giftstoffer burde forskes mer på! Men hvem har råd til å finansiere en åpen, ærlig, oppriktig og uavhengig studie? Kanskje folket, om vi anser denne saken som viktig nok.

Anonym sa...

Jepp, helt klart vanskelig å konkludere med at vaksiner fungerer...dette her er helt klart heller ikke et brukbart bevis på dette: http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2013/02/19/a-graphic-that-drives-home-how-vaccines-have-changed-our-world/

Legg inn en kommentar

Oversikt over tekster