Legemiddelindustrien's Korrupsjon

Jeg vil her meddele en enkel sannhet om legemiddelindustrien som er viktig å være klar over i dagens samfunn: Deres hovedmotiv er ikke å gjøre folk friske, men å tjene penger.

Når man tenker over det er det kanskje ikke så overraskende, at en industri ønsker å tjene penger, men under dette motivet ligger en grotesk og hensynsløs utnytting av folket og deres tillit. Sannheten er at de ikke bryr seg om folkets helse, snarere tvert imot ønsker de å holde folk syke, for det er nettopp dette de tjener penger på!

Tenk på det, dersom de hadde gjort folk friske, så ville de nesten ikke hatt noen inntekt, fordi ingen hadde kjøpt produktene deres. Dette er også grunnen til at legemiddelindustrien ikke vil at folket skal vite om at alle helseproblemer og sykdommer bunner i parasitter og giftstoffer, og minst av alt ønsker de at folket skal ta i bruk helbredingsmetoder som faktisk virker og gjør folk friske igjen.

Man kunne spurt seg selv "dersom medikamentene deres ikke hjelper, hvorfor fortsetter folk å kjøpe dem?". Ganske enkelt, fordi tilsynelatende bedrevitende leger anbefaler folk å bruke disse medikamentene som gjerne ofte er avhengighetsdannende og egentlig ikke løser selve problemet, men bare utsetter det. I tillegg har disse kjemiske patenterte produktene ofte giftige bivirkninger som med tid kan trigge/utløse nye helseproblemer... ja, hvor på igjen legen kan utskrive nye legemidler, i en ond sirkel. Med dette er det en viss fare for at man til slutt kan ende opp med å bli en degradert og nedsløvet zombie ute av stand til å leve et normalt liv.

Legemiddelindustrien har, som du kanskje kan tenke deg, tatt rotta på legene, og fått stor makt og innflytelse over deres utdanning. Således blir legene i større grad utdannet til å bli autoriserte salgsmenn ovenfor legemiddelindustrien enn å bli sanne leger

I oldtidens gamle Kina så hadde folk et sunnere og sikrere forhold til leger. Der fikk ikke legene betalt noe før de faktisk gjorde deg frisk. Dette virker ut som en mye lurere løsning, enn den vi har i dag hvor syke folk blir grovt økonomisk og helsemessig utnyttet.
En annen viktig sannhet er at massemedia, som tv og aviser, også er ute etter å tjene penger, og vil derfor kun vise/meddele det de blir betalt mest for. Derfor er det ofte de med mest penger som styrer hva som kommer fram i massemedia, og de vet hvordan å vri dette til sin egen fordel. Ta dette i betraktning til det vi har sett av skremsel og propaganda i media for å lure folk til å ta svineinfluensa-vaksinen. Enhver som graver litt i systemet og ser hva som egentlig foregår vil oppdage at det jeg skriver her er sant, og at vi har levd i helsemessige mørketider. Det er på tide å våkne opp og revolusjonere verden vi lever i... det starter med deg selv!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære alv,
Jeg liker dette innlegget, det er som jeg skulle skrevet det selv. Det er skummelt og trist. Folk må bli opplyst. Jeg har mye større tro på healing for eksempel. I bunn og grunn handler jo all sykdom om ubalanse et eller annet sted. Som du sier er legemiddelene ikke en løsning på noe som helst problem, men kun en utsettelse. Til slutt, på et punkt må man deale med problemet/sykdommen. Jo raskere jo bedre:)

Kjenner flere som tok svineinfluensa vaksinen. Grøsser
Hilsen mariposa

Carina sa...

Er dette noe du VET, med 100 % sikkerhet, eller noe du eller andre har gjort seg opp en mening om?

Jeg skjønner godt poenget, men syns man skal være forsiktig med å være så bastant angående det temaet.

Selvsagt tenker nok mange mennesker profitt når de forsker for å finne nye legemidler. Men å si at dette er den eneste grunnen til at de gjør det de gjør, tror jeg er å dra det litt langt? De har da etiske retningslinjer å forholde seg til? Og man kan ikke stemple noe som et legemiddel dersom det ikke har DOKUMENTERT virkning. Og de er forpliktet til å opplyse om eventuelle bivirkninger, noe alle legemidler idag gjør. Det er da opp til en selv dersom en tar risken.

Jeg får ofte inntrykk at det foregår nesten en slags kamp mellom legemiddelindustrien og alternativbransjen. Denne setningen beskriver like godt alternativbransjen:
-Når man tenker over det er det kanskje ikke så overraskende, at en industri ønsker å tjene penger, men under dette motivet ligger en grotesk og hensynsløs utnytting av folket og deres tillit.

Jeg vil tro dette gjelder ENDA mer når det er snakk om alternativbransjen. Da masse av dette bygger på kun tro og placebo, lite vitenskapelig dokumentert.

Når du sier at legemiddelindustrien kun er ute etter å tjene penger; vel grunnen til at man ikke legemiddelindustrien selger alternative produkter, er vel da fordi de ikke kan tjene noe på det - det har ingen dokumentert virkning.
Kom på dette da ting som i dette innlegget veldig ofte kommer fra folk som forsvarer alternative behandlingsmetoder, feks fra den andre kommentaren...

"I bunn og grunn handler jo all sykdom om ubalanse et eller annet sted. " Ubalanse faktisk... Det var et meget mystifistisk måte å si det på, og sier ingenting om hva som faktisk skjer i kroppen. Slik mystifisme er med på å friste folk til å velge alternative behandlinger.

Angående media; alle vet at de er ute etter å lage drama uansett. Drama selger. Media er med på å skape holdninger og ting som ikke er bra... De skriver mye dritt ja.

Jeg tror du har et poeng, i at mange er ute etter å tjene penger. Men jeg tror det er for drøyt å si at de egentlig bare ønsker å holde folk syke.

:)
Men veldig interessant blogg !

Alvevenn sa...

Carina,

Jeg forstår din skepsis ovenfor det du betrakter som "alternativbransjen", og at det finnes mye udokumentert lureri der ute. Men vi må ikke glemme at det finnes endeløse forskjellige alternativer til ting, og at man ikke kan omtale alle disse under én boks kalt "alternativ medisin" og si at alt der er enten tull eller ikke.

Grunnen til at legemiddelindustrien ikke selger "alternative produkter" er ikke som du sier fordi at ingen av disse produktene ikke har noen dokumentert virkning. Men det er riktig at de ikke kan tjene penger på dette.

Mange alternativer, som naturlige urter og tradisjonelle legemidler som har vært brukt i mange tusen år i folkemedisinen blir diskriminert av legemiddelindustriens makt, fordi de ikke kan tas patent på planter (slik at man kan danne et slags inntektsmonopol, som man kan med kjemiske stoffer).

Det er svært mange alternative medisiner og behandlingsmetoder som er bare tull og fjas, det er de som har veldig svak virkning, og det finnes de som virker rimelig greit.. og noen svært få som virker så bra at de vil være en kjempestor trussel for legemiddelindustrien (og andre i alternativbransjen for den del) -fordi de eliminerer ikke bare sykdom, men også gigantiske inntekter.

Når det gjelder beviser for hvor korrupt legemiddelindustrien egentlig er, så anbefaler jeg deg å sjekke ut John Virapen. Han har jobbet i legemiddelindustrien i over 30 år og har klatret til topps i lederstillinger og kjenner til systemet fra innsiden. Les hans bok "Dødelige Bivirkninger - Bekjennelser fra en Legemiddel-Direktør". Hans uttalelser veier ganske tungt.

Sykdom handler om ubalanse, det er ikke noe mystifistisk ved det. Er man et sundt individ som holder seg fysisk i form (stimulerer immunforsvaret), spiser sundt (får i seg nok av riktige vitaminer, mineraler og næringstoffer), holder seg unna fra å bli utsatt for kjemikalier (som kan svekke immunforsvaret og skape forgiftninger), unngår parasitter og tar rensekurer / holder bra hygiene... så vil man ha en balansert, frisk og sunn kropp. Når kroppen (og sinnet) er blansert og har sitt mest optimale utgangspunkt vil det være vanskelig om ikke umulig for mange sykdommer å ta feste.

Legg inn en kommentar

Oversikt over tekster