Grunnen til alle Helseproblemer og Sykdommer

Dagens samfunn lever i helsemessige mørketider, hvor det er lite forståelse til hva som forårsaker lidelser og helseproblemer som manifesterer seg i nesten hvert et hjem, i større eller mindre grad. Til tross for moderne teknologi og legevitenskap så har ikke forståelsen eller helsen til folket forbedret seg, snarere tvert imot er der i dag flere og flere som i økende grad sliter med et eller annet helseproblem, alt fra sløvhet og utmattelse til allergier, smerter og kreft.
Jeg vil her meddele en sannhet som legemiddelindustrien ikke vil at du skal vite om, og forhåpentligvis vil dette bedre din forståelse om hvordan helseproblemer oppstår, slik at du kan unngå dem og eventuelt bli frisk igjen.
Det er 2 hovedgrunner til alle sykdommer og helseproblemer, nemlig: Parasitter og Giftstoffer.
Parasitter kan defineres som små organismer som invaderer og snylter på en kropp for mat, "husly" og reproduksjon, og dette innbefatter alt fra virus og bakterier til større igler og ormer. Disse små organismene hører ikke hjemme i kroppen og skaper store forstyrrelser i systemet, ettersom de "spiser av kroppen" og kan stjele store mengder av næringen vi får fra maten. Når de formerer seg kan komplikasjonene forverre seg, og ettersom de også slipper ut giftige stoffer gjennom avføringen sin vil dette lage flere forstyrrelser i systemet vårt.
Giftstoffer innebærer alt fra løsemidler, tungmetaller, mycotoxiner (mugg), til kjemiske gifter og fysisk skadelige partikler og støv som en feks. puster inn. Mange er ikke klar over alle giftstoffene som omgir dem til daglig og forstår ikke hvordan de påvirker kroppen og helsen. Eksempler på kilder til giftstoffer kan vi finne i (modifisert) mat og drikke, i produkter som hudkremer, såper, vaskemidler, tannkremer og deodoranter, i luften vi puster inn, i bygningsmaterialer, i tannfyllinger (amalgam), i maling og en rekke andre ting. Miljøet vi lever i påvirker i høyeste grad vår helse og hva kroppen fanger opp av giftstoffer.
Kroppen og immunforsvaret prøver konstant å kvitte seg med giftstoffer, men det kan lett bli for mye for kroppen å takle, og giftstoffene som hoper seg opp reduserer immunforsvaret slik at det blir enklere for parasitter å komme seg inn. Når dette skjer vil det manifestere seg i form av utallige sykdommer, helseproblemer og andre plager, alt ettersom hvilke typer parasitter og giftstoffer det er snakk om og hvor de befinner seg i kroppen.
Dette er i over 20 år vitenskapelig forsket på av uavhengige leger og forskere, og det er bevist at tilfeller av bestemte sykdommer og plager er knyttet til bestemte typer parasitter i ulike organer i kroppen. Dette gir en veldig logisk forklaring på alle helseproblemer vi sliter med i samfunnet, og det åpner en vei til helbredelse sunnhet og forståelse, en lys og frisk tilværelse.
Nøkkelen til å bli frisk igjen er å identifisere hva som er kilden til problemet, og gjøre det som trengs for å fjerne kilden. Det finnes flere effektive metoder for å fjerne parasitter, og dette innebærer prosesser som elektronisk "zapping", parasittdrepende urter og rensekurer, mms og ionisert sølv. Den beste metoden for å fjerne giftstoffer er å eliminere kilden de kommer fra, slik at kroppen får tid på seg til å kvitte seg med det som er opphopet... det går også an å ta spesielle rensende urter som hjelper til å skille ut eller fjerne giftstoffer fra kroppen.

Dersom du finner dette interessant anbefaler jeg på det sterkeste å lese en bok av Dr. H. Clark, som heter "The Cure for All Disease", som tar for seg dette emnet i dybden og inneholder en stor mengde "oppskrifter" for hvordan å bli frisk fra en rekke ulike helseproblemer og sykdommer. Du kan laste ned eller åpne den elektroniske versjonen av boken ved å klikke på lenken ovenfor (krever Acrobat Reader).
Du undrer deg kanskje over at dersom alt dette skulle være tilfellet, hvorfor er ikke dette allment kjent, og hvorfor hører man aldri om det i media, og hvorfor er ikke de fleste leger en gang klar over dette? Hvorfor gjør vi ikke bare en slutt på alle helseproblemene med en gang? - Svaret kan du lese om i min neste artikkel som kommer snart.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Oversikt over tekster